23 d’octubre de 2020 23/10/20

García-Ontiveros: “Ampliar el Centre de Congressos serà nostra prioritat perquè contribuirà a reactivar l'economia il·licitana”

García-Ontiveros: “Ampliar el Centre de Congressos serà nostra prioritat perquè contribuirà a reactivar l'economia il·licitana” - (foto 1)

  El candidat a l'alcaldia d'Elx de Ciutadans (Cs) Elx, Eduardo García-*Ontiveros, ha defensat “l'ampliació del Centre de Congressos. Aquesta serà una de les nostres prioritats per a contribuir a reactivar l'economia il·licitana”. García-Ontiveros afirma que “hostalers, comerciants restauradors i tota la ciutadania esperen propostes en positiu que ajuden a posar en valor Elx i això és en el que treballarem des de Ciutadans”.

  El candidat ha remarcat que “la fi última és crear ocupació i recuperar l'activitat comercial, tan perjudicada per les polítiques de PSOE i Compromís. Només cal passejar-se per molts carrers de la nostra ciutat i veure els cartells de s'embene i es lloga en locals comercials per a fer-se una idea del panorama actual”, ha lamentat.

  García-Ontiveros ha detallat que la proposta econòmica de Ciutadans per a Elx es recull en el pla de ciutat del programa electoral elaborat per a pròximes eleccions del 26 de maig. El candidat de Cs ha remarcat que “l'ampliació del centre de congressos ha d'acabar-se d'una vegada i deixar de ser l'eterna promesa de PP i PSOE. Estem segurs que aquesta obra tindrà un gran impacte econòmic en hotels, comerç i restauració. Necessitem un centre de congressos amb 1.200 butaques”, ha reclamat, i ha afegit que “Elx necessita menys batucadas i més activitat econòmica”. 

  El candidat de Ciutadans ha informat que Elx compta amb un només Congrés Internacional, FacoElche, que reporta a la ciutat en un cap de setmana dos milions d'euros. “Un centre de congressos competitiu ens permetria portar congressos nacionals i internacionals i, només amb quatre a l'any, l'impacte econòmic superaria els 8 milions d'euros”, ha assegurat.

  García-Ontiveros ha convidat a la resta de formacions polítiques al fet que donen suport a aquesta ampliació mitjançant un concurs públic “en el qual participen professionals de la nostra ciutat. Hem de recuperar també la col·laboració públic-privada en nom de la innovació per a entre tots tornar a convertir a Elx en la locomotora econòmica de tota la Comunitat Valenciana”.

  Pujar