elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Dimitix el regidor d'Elx José Navarro després de la polèmica de Setmana Santa

Dimitix el regidor d'Elx José Navarro després de la polèmica de Setmana Santa

  L'edil José Navarro Esclapez ha presentat la seua renúncia a l'acta de regidor de l'Ajuntament d'Elx després de la polèmica viscuda per Setmana Santa, quan se'l va acusar de mantindre relacions sexuals sota un pas, una qüestió que ell ha negat rotundament al mateix temps que ha anunciat denúncies per als qui el van difondre.

  Sí que va admetre "un comportament fora de lloc eixe dia a l'interior de l'església, a la qual vaig acudir amb un grup d'amics i procedent d'un sopar de celebració, sota els efectes de l'alcohol", per la qual cosa va decidir desvincular-se de la seua confraria, però en cap cas les greus acusacions que es van abocar sobre ell.

  La decisió de la dimissió ha sigut acceptada per l'alcalde Pablo Ruz, qui ha mostrat el seu agraïment al treball realitzat per Navarro estos mesos al capdavant de la regidoria de Recursos Humans i Esports.

  “Vull avalar i agrair la gestió del regidor José Navarro. Des de juny passat en què vaig depositar les àrees de Recursos i Humans i Esports fins hui només puc estar agraït i orgullós de la seua labor, però amb un profund dolor en el personal accepte la seua renúncia”, ha assegurat l'alcalde, qui ha assegurat que “José ha fet un exercici de responsabilitat, per ell, per la seua família, per la seua germanor i per este projecte de govern pel qual ha lluitat, treballat i defés des de fa anys”.

  Ruz ha destacat el seu afecte personal i assenyalat que “ara comença un procés per a defendre el seu honor i recompondre el seu bon nom”.

  Per part seua, la tercera tinenta d'alcalde, Aurora Rodil, ha destacat el “afecte per José Navarro, que ha anat guanyant estos anys, primer en l'oposició i després en el govern municipal”. A més, ha assenyalat la “labor exemplar realitzada en àrees difícils de l'Ajuntament”. Així mateix, ha apuntat que "este govern continuarà treballant pel bé comú".

  Este és el comunicat de dimissió de José Navarro

  Este matí he presentat la meua renúncia a l'acta de regidor de l'excel·lentíssim Ajuntament d'Elx.

  Presente la meua renúncia i deixe la meua acta per motius personals, per protegir la meua família davant les informacions aparegudes estos dies, per respecte a la meua germanor de Setmana Santa i als meus companys del Govern Municipal, en el qual he desenvolupat el meu treball en els últims 8 mesos com a regidor de les àrees d'Esports i Recursos Humans.

  S'ha comés una difamació contra la meua persona i em reserve el dret d'ampliar les accions legals que he interposat.

  Vull agrair a la meua dona, a tota la meua família, als funcionaris de l'Ajuntament d'Elx i els meus companys del Govern municipal l'ajuda i el suport prestat en els últims mesos i en estos dies tan complicats per a mi, personalment.

  Ha sigut un honor pertànyer a la XII corporació municipal. He desenvolupat el meu treball de la millor manera possible i hem avançat en qüestions importants per al municipi. Sempre estaré al servici del poble d'Elx i dels il·licitans.

  Pujar