elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

"Contractaré dos moros perquè t'atropellen": amenaça i agredix a la Policia d'Elx després d'una persecució en patinet

"Contractaré dos moros perquè t'atropellen": amenaça i agredix a la Policia d'Elx després d'una persecució en patinet
  MÉS FOTOS
  "Contractaré dos moros perquè t'atropellen": amenaça i agredix a la Policia d'Elx després d'una persecució en patinet - (foto 2)

  El mes de gener passat una dotació de la Policia Local, mentres realitzava funcions de vigilància per la zona de Carrús, va observar com un conductor d'un patinet elèctric circulava per la calçada en direcció contrària. En donar-li l'alt, este va parar la marxa i quan va veure als agents baixar del vehicle policial per a identificar-li, va iniciar la fugida per la vorera, fent cas omís a les indicacions i posant en perill la vida de la resta de vianants.

  Ràpidament, un dels policies ho va perseguir diversos metres a la carrera, fins que finalment, el conductor, va perdre el control del patinet, va caure a terra i l'agent va poder aconseguir-lo mentres rebia diverses puntades.

  En eixe moment va arribar l'altre policia que va ajudar el seu company a reduir-lo ja que estava posant gran resistència arribant fins i tot a provocar lesions en el genoll d'un dels agents.

  Una vegada reduït, se li va sol·licitar la documentació i es va negar per complet a facilitar-la tant als agents com posteriorment al personal sanitari del centre de salut. Durant el registre, els policies li van intervindre quatre embolcalls de paper d'alumini amb marihuana.

  Durant el trasllat i custodi, l'implicat va colpejar amb agressivitat el vehicle policial, proferint insults i amenaces com: “s'al fet que hora entres i ixes del treball, t'esperaré i contractaré dos moros perquè t'atropellen, i jo t'esberlaré amb un matxet”.

  En ser identificat mitjançant petjada en Comissaria, es va comprovar que li constava una orde de detenció nacional pel Jutjat Central d'Inspecció número 3 de Madrid per un homicidi comés a Romania.

  A causa de l'ocorregut, l'home, de 39 anys, va ser detingut.

  Pujar