elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Nou Cicle de Cinema en Valencià de la UMH

Nou Cicle de Cinema en Valencià de la UMH

    El Vicerectorat de Cultura, Igualtat i Diversitat de la Universitat Miguel Hernández (UMH) d’Elx ha organitzat un nou cicle de cinema en valencià, que tindrà lloc demà dijous, 19 d’octubre, en passes de 20:00 i 22:30 hores, a la sala Odeon d’Elx amb la projecció de la pel·lícula ‘Els encantats’, d’Elena Trapé. La presentació i col·loqui seran a càrrec de Miguel Ibáñez Monroy, guionista de la pel·lícula, que va guanyar la Biznaga de plata ‘Dama’ al millor guió. L’entrada és lliure, limitada a l’aforament de la sala.

    Segons els organitzadors, la sinopsis de la pel·lícula es la següent: ‘Després de la seua separació, Irene s’enfronta per primera vegada a l’absència de la seua filla de quatre anys, que està passant uns dies amb el seu pare. Incapaç d’adaptar-se a aquesta nova realitat, decideix viatjar a un petit poble del pirineu català on hi té una casa, buscant recuperar la seguretat i la calma que sent que fa temps que ha perdut. Però el lloc, que en el passat va ser tan familiar, es presenta a poc a poc tan aclaparador com la seva nova vida i l’acabarà forçant a deixar de fugir per enfrontar-se a les pors’.

    Aquest Cicle s’enmarca dins de les activitats de benvinguda i té la col·laboració d’El Tempir, l’Institut d’Estudis Comarcals del Baix Vinalopó, ACPV-Casal Elx, el Cineclub Luis Buñuel i el cinema Odeon d’Elx.

    Pujar