Castellano

Els serveis sanitaris salven la vida d'una dona que va patir un infart en ple carrer d'Elda

Els serveis sanitaris salven la vida d'una dona que va patir un infart en ple carrer d'Elda
  • La dona, de 41 anys, es va desmaiar i va quedar inconscient

En una intervenció que destaca per la seua promptitud i eficàcia, el Servei d'Atenció Mèdica d'Urgència (SAMU) va aconseguir estabilitzar a una dona de 41 anys després de patir una parada cardíaca en la vesprada d'ahir a Elda. L'incident ocorria en via pública al carrer San José de Calasanz del municipi.

L'incident va tindre lloc al carrer San José de Calasanz del municipi, on la dona es va desmaiar, quedant inconscient. Un avís al Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) va alertar a les autoritats sobre la situació crítica.

Immediatament, una unitat de Suport Vital Bàsic (SVB) i una unitat del SAMU es van desplaçar al lloc dels fets. A la seua arribada, l'equip de SVB va iniciar maniobres de reanimació cardiopulmonar bàsica, mentre que l'equip mèdic del SAMU va continuar amb tècniques avançades de suport vital per a revertir la parada cardíaca.

Gràcies a la ràpida actuació del personal sanitari, es va aconseguir estabilitzar a la pacient en el mateix lloc de l'incident. Posteriorment, la dona va ser traslladada en l'ambulància del SAMU a l'Hospital General d'Elda, on actualment es troba ingressada amb pronòstic reservat.

Aquest episodi destaca la importància de la resposta eficient dels serveis d'emergència i ressalta la labor crucial del SAMU en situacions crítiques que requereixen intervenció mèdica immediata.

 

Pujar