Castellano
VIOLACIÓ ELDA

Dos menors de 14 i 17 anys, detinguts per violar presumptament una jove de 16 anys a Elda

Dos menors de 14 i 17 anys, detinguts per violar presumptament una jove de 16 anys a Elda
  • Hi ha un tercer implicat, encara que en tenir menys de 14 anys és inimputable

S'ho avançava elperiodic.com, el 24 de març passat una jove de 16 anys era violada en un parc de Petrer a Alacant. Els fets haurien tingut lloc en un parc i la jove hauria aconseguit escapar i demanar ajuda en comerç del voltant on es trobaven les seues amigues.

Segons ha pogut saber aquest mitjà, dos menors de 14 i 17 anys han estat detinguts i hi ha un tercer implicat que en tenir menys de 14 anys és inimputable.

Pel que sembla, la víctima estaria amb una amiga que va marxar en rebre una telefonada i llavors va començar a contactar amb la resta d'amigues amb què s'havia citat. Segons ha publicat La Informació, va ser llavors quan tres joves desconeguts i a cara descoberta la van atacar per l'esquena i es van abalançar sobre ella sense dir res, arrossegant-la uns quinze metres i cap a una zona fosca del parc.

Allí hauria estat violada per un mentre els altres dos la subjectaven. Ningú no hauria sentit els seus crits ni els seus intents de resistir-se. Quan la violació va finalitzar, la jove va poder abandonar la zona i s'hauria dirigit al local on eren les seves amigues.

Segons aquest mitjà local, els agressors l'haurien seguit pel carrer proferint burles, comentaris humiliants, crits i rialles. La jove està completament traumatitzada i els seus familiars i parella també emocionalment destrossats.

Els fets havien estat denunciats a la Policia Nacional, que ho estava investigant i finalment, “gràcies al magnífic i incessant treball dels investigadors del grup de Policia Judicial” de la Comissaria d'Elda-Petrer, es va poder identificar els tres presumptes agressors i procedir a la detenció de dos que compten amb 14 i 17 anys d'edat.

Els dos detinguts seran traslladats aquest divendres al matí als Jutjats d'Alacant on compareixeran davant la Fiscalia de Menors i on també haurà de comparèixer el tercer implicat menor.

Pujar