Castellano
SEGREST ELDA

Localitzat a Elda un menor tutelat segrestat pel seu pare a Alemanya des de 2021

Localitzat a Elda un menor tutelat segrestat pel seu pare a Alemanya des de 2021
  • L'autor del segrest és el pare del xiquet, que va ser detingut per la Policia Nacional en relació a un delicte de falsedat documental, robatori amb violència i per tindre en vigor una Ordre Europea de Detenció per drogues i armes

Agents de la Policia Nacional han localitzat en la localitat d'Elda a un menor d'edat sobre el qual constava una Ordre de Protecció de Persona en haver sigut segrestat d'un centre de menors sota el qual estava tutelat per les Autoritats d'Alemanya.

L'autor de la sostracció es tractava del pare del menor el qual va cometre els fets l'any 2021. El menor després de ser localitzat va ser ingressat en un centre de menors de la localitat d'Alacant.

L'autor del segrest va ser detingut per la Policia Nacional en relació a un delicte de falsedat documental, robatori amb violència i per tindre en vigor una Ordre Europea de Detenció per drogues i armes.

Arran de la detenció del progenitor per part d'agents pertanyents al Grup d'Atenció al Ciutadà de la Brigada de Seguretat Ciutadana de la Comissaria d'Elda, es va rebre comunicació de l'Oficina del SIRENE de Cooperació Policial Europea en la qual donaven compte de la implicació del detingut en la sostracció del seu fill a Alemanya i que poguera estar en companyia del mateix a Espanya.

Per part dels agents es van realitzar gestions per a la localització del menor donant com a resultat que el mateix estava vivint amb l'actual parella sentimental del detingut també de nacionalitat alemanya així com un altre menor en un domicili de la ciutat eldense, activant-se el protocol de Cooperació Policial i Judicial Europea per al trasllat i posterior lliurament a l'Oficina i Institució de Menors d'Alemanya.

Pujar