Castellano
INCENDI ELDA

Incendi intencionat: es crema una casa a Elda amb 61.240 euros en bitllets

Incendi intencionat: es crema una casa a Elda amb 61.240 euros en bitllets
  • La Policia Local va desallotjar l'edifici i la propietària de l'habitatge, una dona de 68 anys, va ser atesa per inhalació de fum

MÉS FOTOS
Incendi intencionat: es crema una casa a Elda amb 61.240 euros en bitllets - (foto 2)

Agents de la Policia Local d'Elda han rescatat la passada nit a una dona de 68 anys ferida en l'incendi del seu vivivienda, situada en l'Avinguda Alfons XIII. Els efectius policials van acudir poc després de les 02.00 hores després de rebre el Centre de Coordinació d'Emergències una trucada alertant que eixia fum d'un pis situat en l'última planta d'un edifici de la citada avinguda.

Els agents van accedir a l'immoble i, després de comprovar a través d'una finestra del pati interior que en l'habitatge hi havia flames i fum, van procedir a desallotjar a tots els veïns, al mateix temps que altres dos policies intentaven derrocar la porta per a accedir al pis, on es trobava una dona que habitualment viu sola.

Finalment, l'accés a l'habitatge es va produir després de derrocar la porta els bombers, localitzant a la dona conscient en el sòl i amb tota la casa plena de fum. Després de rescatar-la, dos agents van baixar a la dona, que havia inhalat una gran quantitat de fum mentre que la resta de l'operatiu col·laborava amb els bombers per a comprovar que no quedara ningú més en l'immoble.

Els agents van atendre l'afectada fins a l'arribada d'una ambulància del Samu, sent traslladada després de ser assistida per una ambulacia SBV a l'Hospital d'Elda. Abans del seu trasllat, la dona va afirmar als policies que l'acompanyaven que l'incendi l'havia provocat ella mateixa.

Una vegada conclosa l'extinció del foc, els bombers van requerir la presència dels responsables de l'operatiu de Policia Local i Policia Nacional per a confirmar-los que l'incendi havia sigut intencionat perquè tenia diversos focus. A més, els va informar que en una de les habitacions de l'habitatge s'havia trobat una gran quantitat de bitllets de 10, 20 i 50 euros, alguns dels quals s'havia cremat parcialment, sumant un total de 61.240 euros en bitllets intactes i almenys altres 150 bitllets calcinats, quedant els diners sota custòdia en la Comissaria de la Policia Nacional d'Elda-Petrer.

Pujar