Castellano

Una baralla en una festa a Elda acaba amb dos apunyalats, un dels quals es troba greu

Una baralla en una festa a Elda acaba amb dos apunyalats, un dels quals es troba greu
  • L'agressor ha estat detingut i la policia no descarta més detencions

Dissabte a la nit dos homes van resultar ferits per arma blanca a Elda després d'una discussió que va tenir lloc en una festa. Segons les primeres indagacions policials, dos homes havien discutit en una festa, marxant del lloc després de la discussió.

Posteriorment, l'agressor es va dirigir fins al domicili de l'altre individu amb una arma blanca amb la intenció de continuar la discussió. Així doncs, la mare de l'altre home, es va personar al lloc amb un company de feina i un altre amic, per tal de mediar en l'assumpte, si bé l'agressor s'hi va enfrontar empunyant una arma blanca i va ferir aquests dos homes, que acompanyaven la mare, fugint l'agressor del lloc a continuació.

La Policia Nacional es va personar al lloc i va assistir les dues víctimes els que van haver de ser traslladats a l'hospital general de la localitat alacantina atesa la gravetat de les ferides que presentaven.

Mentrestant, les dotacions policials, es van desplegar per la zona de forma coordinada, per localitzar el presumpte autor acabant per localitzar-lo i aturar-lo pels voltants, traslladant-lo a les dependències policials de la Comissaria, on encara roman a l'espera de ser posat a disposició de l'Autoritat Judicial.

Un dels ferits, presentava una ferida incís contusa al tòrax que li havia perforat el diafragma, va haver de ser intervingut d'urgència sent el seu estat actual de caràcter greu, atesa la pèrdua de sang que va patir.

Pel que fa a l'altre, que presentava ferida al tòrax de menor gravetat i en una mà, es preveu que siga donat d'alta al llarg de la jornada d'aquest dilluns.

Actualment, la investigació continua oberta no descartant noves detencions.

Pujar