Castellano

El repte solidari que es marca un valencià: caminar 3.000 km des de Roma fins a Santiago de Compostel·la

El repte solidari que es marca un valencià: caminar 3.000 km des de Roma fins a Santiago de Compostel·la
  • Una bonica causa està darrere de l'objectiu que es marca aquest home a completar en menys de quatre mesos

La passió per caminar i enfrontar desafiaments no és aliena a José Arredondo, resident del Campello, que s'ha marcat un nou repte solidari. Així, recorrerà més de 3.000 quilòmetres per a fer una ruta que una dues ciutats en les quals van morir dos Apòstols de Jesús: Santiago i Sant Pere.

I és que per a José Arredondo, el seu és caminar, per molt dures que siguen les condicions climatològiques i per llarga que siga la distància. Després d'haver superat amb èxit diverses proves a mode de repte personal, es prepara ara per al seu desafiament més important: cobrir caminant els 3.000 quilòmetres que separen Roma de Santiago de Compostel·la.

Té previst desplaçar-se al maig del Campello a la capital gallega, i en aquesta ocasió caminarà per una causa: la lluita contra el càncer de mama.

“El mio és caminar, i ara ho faré per a donar visibilitat a una malaltia que han patit algunes membres de la meua família”, assenyala Arredondo.

“Estaré molts pensant en les meues coses en la soledat del camí, que espere complir en el termini de tres mesos i mig”. José Arredondo tenen 49 anys.

MÉS FOTOS
El repte solidari que es marca un valencià: caminar 3.000 km des de Roma fins a Santiago de Compostel·la - (foto 2)
El repte solidari que es marca un valencià: caminar 3.000 km des de Roma fins a Santiago de Compostel·la - (foto 3)
El repte solidari que es marca un valencià: caminar 3.000 km des de Roma fins a Santiago de Compostel·la - (foto 4)
Pujar