Castellano

La Regidoria de Joventut s'actualitza per informar els seus usuaris a través d'un compte de WhatsApp

  Els recents estudis sobre l'ús de xarxes socials entre els joves revelen que aquests fan un major ús de l'aplicació de WhatsApp que d'altres xarxes com Facebook, per això des de la Regidoria de Joventut s'ha decidit crear un compte en aquesta aplicació per poder arribar així a un gran nombre de joves.

  Per donar-se d'alta en aquest servei, els usuaris que vulguen rebre informació hauran de guardar el nombre en els seus contactes i enviar un missatge de WhatsApp al telèfon 627258500, indicant el seu nom i cognoms. Una vegada rebut el missatge es passarà a formar part de la llista de distribució, sense que cap usuari puga veure les dades.

  A través d'aquesta llista, es distribuiran informacions relatives a activitats, cursos, ajudes i serveis organitzats per la Regidoria de Joventut. Les comunicacions s'enviaran, excepte casos excepcionals, quan hi haja novetats de la Regidoria per no saturar als usuaris amb fi que aquesta forma de comunicar siga d'utilitat per als usuaris.

  Aquest servei es podrà desactivar a qualsevol moment a través d'un missatge amb la paraula "Baixa" per la mateixa aplicació. El Campello Jove no respondrà ni rebrà informació per a través d'aquesta aplicació, ja que la interacció amb els usuaris continuarà realitzant-se a través de les vies ja existents, E-mail (sij@elcampello.org), Facebook (https://www.facebook.com/elcampellojove/ ), Twitter (https://twitter.com/elcampellojove), la web de Joventut (www.juventudelcampello.es ), en el Servei d'Informació Juvenil i per telèfon 965 63 63 44, en horari d'atenció al públic.

  Pròximament aquesta Regidoria obrirà un compte d'Instagram per informar els joves a través de les seues publicacions.

  Pujar