Castellano

Un policia del Campello aconsegueix l'or en salt de longitud en el Mundial de policies i bombers

Un policia del Campello aconsegueix l'or en salt de longitud en el Mundial de policies i bombers
  • Luciano Cardona va aconseguir pujar-se a l'alt del podi

Luciano Cardona, integrant de la plantilla de la Policia Local del Campello, s'ha proclamat aquest cap de setmana campió de salt de longitud en l'els XIX Jocs Mundials de policies i bombers, que se celebren a la ciutat holandesa de Rotterdam.

L'agent va viatjar ben preparat, i amb la il·lusió d'aconseguir una bona classificació en la seua especialitat. Finalment, competint amb policies i bombers de tot el món, el seu salt va ser el millor, i va aconseguir el més alt del podi. Els Jocs finalitzaran el pròxim dia 31 de juliol. Es tracta d'una edició que va haver d'haver-se disputat l'any passat, però que va ser retardada per la pandèmia sanitària.

Aquest esdeveniment esportiu bianual, obert a la participació tant de personal en actiu com de jubilats de totes les forces de seguretat i serveis de bombers de tot el món, és el segon amb major participació a nivell mundial, només per darrere dels Jocs Olímpics i per davant dels Jocs de la Commonwealth.

Han acudit a la cita una mica més de 10.000 atletes de més de 60 països. Els Jocs consten de 63 disciplines, des de l'atletisme a la natació, passant pel golf, bàsquet, tennis, ciclisme, taekwondo o crossfit, a més d'altres específiques d'aquests cossos d'intervenció, com la carrera vertical, pujada d'escales, tir policial o gossos policia.

Pujar