Castellano

Indignes imatges en una urbanització del Campello: centenars de tovalloletes embossen les bombes de depuració d'aigües

Indignes imatges en una urbanització del Campello: centenars de tovalloletes embossen les bombes de depuració d'aigües

  Tal és el nombre de tovalloletes abocades pels residents al vàter, que les dos bombes de l'estació depuradora de la urbanització d'Alkabir es van obstruir a primera hora de la vesprada d'este dimarts i van provocar un nou abocament, que va ser controlat amb rapidesa pels operaris municipals evitant que les aigües brutes arribaren a la mar de la platja de l'Amerador, els accessos del qual romandran tancats fins al divendres.

  Res més conéixer-se l'abocament, personal dels departaments d'Obres i Servicis, Platges i empresa especialitzada en cubes d'evacuació de líquids es van desplaçar al lloc. Després de buidar l'àrea d'aigües brutes, van poder extraure les dos bombes. Una d'elles estava absolutament plena de madeixes de tovalloletes que van arribar a inutilitzar-la en partir l'eix. Ha quedat inservible, i serà reposada demà mateix.

  La segona bomba, també repleta de tovalloletes, va poder ser reparada i ja funciona amb normalitat. En les pròximes hores es desplaçarà fins al paratge un camió pala per a acabar la neteja en profunditat, i mentrestant l'Ajuntament ha decidit tallar l'accés a la platja, encara que l'abocament no ha arribat a la mar. S'espera que tot torne a la normalitat el divendres.

  Es tracta del segon succés d'estes característiques en pocs dies. A mitjan març les mateixes bombes es van obstruir, i en aquella ocasió a més de tovalloletes lloa operaris es van trobar fins a uns pantalons de cavaller. Les autoritats locals recorden als residents que elements com a roba, tovalloletes i bastoncillos no han de tirar-se al vàter. “És impossible saber de quin habitatge o habitatges procedixen els abocaments”, assenyalen els operaris.

  MÉS FOTOS
  Indignes imatges en una urbanització del Campello: centenars de tovalloletes embossen les bombes de depuració d'aigües - (foto 2)
  Indignes imatges en una urbanització del Campello: centenars de tovalloletes embossen les bombes de depuració d'aigües - (foto 3)
  Indignes imatges en una urbanització del Campello: centenars de tovalloletes embossen les bombes de depuració d'aigües - (foto 4)
  Pujar