Castellano

El Club Nàutic Campello signa un conveni de col·laboració amb el CIP de Formació Professional Canastell de Sant Vicent

El Club Nàutic Campello signa un conveni de col·laboració amb el CIP de Formació Professional Canastell de Sant Vicent
  MÉS FOTOS
  El Club Nàutic Campello signa un conveni de col·laboració amb el CIP de Formació Professional Canastell de Sant Vicent - (foto 2)

  El conveni es signa per a definir el marc adequat en el qual els alumnes del CIP FP Canastell puguen fer pràctiques no laborals dins el Club Nàutic Campello. I per celebrar la signatura d'aquest conveni es va procedir ahir a l'avarada del MONTECARLO, una embarcació reparada i posada a punt pels alumnes de l'esmentat institut i que servirà de banc de proves per a aquests estudiants.

  A aquest acte van acudir l'alcalde del Campello, Benjamí Soler, l'alcalde Sant Vicent, Jesús Villar, El President del Club Nàutic Campello, Miguel Baena, la directora general de Turisme de la Generalitat Valenciana, Raquel Huete i el coordinador del CdT d'Alacant , Antonio Crespo, Miguel Soler, Secretari Autonòmic d'Educació i Emilia González, Directora Territorial d'Alacant de la Conselleria d'Economia Sostenible, entre altres autoritats.

  L'Institut de FP aporta l'embarcació MONTECARLO, reparada i posada a punt pels propis alumnes i que servirà com a marc per a les pràctiques derivades dels seus estudis professionals.

  Per a això les dues entitats s'han compromès a que els alumnes vagin 2 vegades per setmana per realitzar les tasques de manteniment del vaixell necessàries.

  Pujar