7 de juliol de 2020 7/7/20

El Boulevard del Campello torna a Sant Bartomeu

El Boulevard del Campello torna a Sant Bartomeu - (foto 1)
  • El proper 16 de desembre el 'Boulevard del Campello' torna a Sant Bartomeu carregat d'activitats i de les millors ofertes i promocions dels comerços del Campello

MÉS FOTOS
El Boulevard del Campello torna a Sant Bartomeu - (foto 2)

La Regidoria de Comerç, de la qual és regidor la socialista María Jiménez, torna a organitzar a Sant Bartomeu el Boulevard del Campello en el qual nombrosos comerços del municipi presentaran les seues millors ofertes i promocions. Alhora, i com és habitual, nombroses activitats amenitzaran el Boulevard per fer les delícies de menuts i grans.

Tallers de globoflèxia, un circuit de ral·li, toro mecànic, pintacares, photocall, el concurs de la diana, tir amb arc i un rocòdrom són alguns dels tallers o atraccions amb els quals gaudir d'un dissabte diferent.

María Jiménez ha declarat que el Boulevard del Campello té com a fi dinamitzar i promocionar els establiments comercials del municipi, configurant un espai urbà que agrupe una oferta integrada de comerços i negocis independents al voltant d'un eix de vianants que en aquest cas torna a ser el carrer Sant Bertomeu.

El Boulevard del Campello, obrirà les portes el 16 de desembre (dissabte), de 10: 00h a 14: 00h i de 17: 00h a 21: 00h, amb nombroses promocions en els establiments i d'activitats programades per part dels empresaris i l'Ajuntament, a peu de carrer.

Pujar