Castellano

3.000 quilòmetres d'esperança des de Roma fins a Compostela: el valencià José Arredondo arriba a Santiago en una gesta solidària

3.000 quilòmetres d'esperança des de Roma fins a Compostela: el valencià José Arredondo arriba a Santiago en una gesta solidària
  • Un heroi anònim: la gesta de José Arredondo commou a tot el seu poble

Ho va aconseguir. Este dissabte ha arribat a la plaça de l'Obradorio de Santiago de Compostel·la José Arredondo, després de recórrer la barbaritat de 3.000 quilòmetres a peu des de Roma per a donar visibilitat al càncer de mama (que han patit diverses integrants de la seua família), i reivindicar major investigació sobre esta malaltia.

El 7de març va eixir de la Plaça del Vaticà de Roma amb un objectiu: sensibilitzar a la població sobre esta malaltia. Conforme travessava països (Itàlia, França i Espanya), regions, ciutats i pobles, la premsa s'ha fet eco del seu repte, amb la qual cosa es pot dir ben alt que ha aconseguit l'objectiu.

Hui ha sigut rebut a Santiago per familiars i integrants d'una delegació de l'Associació Alacant Contra el Càncer (AACC), entre ells el seu president, Pablo Enríquez Valens i el seu gerent, Belén Ortiz.

Després de la gesta esportiva i solidària, José Arredondo arribarà demà a Alacant. Al voltant de les 17.00 hores seran rebuts en l'aeroport per voluntaris de l'Associació, familiars i amics. Al llarg de la seua travessia, el pelegrí ha recaptat fons que entregarà a l'Associació per a donar suport a la labor de l'Associació Alacant contra el Càncer.

MÉS FOTOS
3.000 quilòmetres d'esperança des de Roma fins a Compostela: el valencià José Arredondo arriba a Santiago en una gesta solidària - (foto 2)
3.000 quilòmetres d'esperança des de Roma fins a Compostela: el valencià José Arredondo arriba a Santiago en una gesta solidària - (foto 3)
3.000 quilòmetres d'esperança des de Roma fins a Compostela: el valencià José Arredondo arriba a Santiago en una gesta solidària - (foto 4)
Pujar