elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Vicent Grimalt presenta l'equip per a seguir fent realitat la major transformació de Dénia en dècades

Vicent Grimalt presenta l'equip per a seguir fent realitat la major transformació de Dénia en dècades
  • Les noves incorporacions són persones que han participat en les sectorials per a l'elaboració del programa 2023-2027

  • L'assemblea dels Socialistes de Dénia aprova la llista per a les municipals de maig

MÉS FOTOS
Vicent Grimalt presenta l'equip per a seguir fent realitat la major transformació de Dénia en dècades - (foto 2)
Vicent Grimalt presenta l'equip per a seguir fent realitat la major transformació de Dénia en dècades - (foto 3)
Vicent Grimalt presenta l'equip per a seguir fent realitat la major transformació de Dénia en dècades - (foto 4)

En una Casa del Poble plena de gom a gom, la militància del PSPV-PSOE de Dénia ha aprovat aquesta vesprada en assemblea extraordinària la candidatura amb què concorrerà a les eleccions municipals del pròxim 28 de maig. La llista única presentada pel candidat, Vicent Grimalt, secretari general de l’agrupació local i actual alcalde de la ciutat, ha sigut aprovada per l’assemblea. Aquesta és la primera candidatura completa per a les municipals maig que es fa pública a Dénia.

Grimalt ha definit les 20 persones que l’acompanyaran “en la nova aventura per a seguir fent realitat la major transformació de Dénia en dècades” com a dones i homes “preparats, implicats, il·lusionats, representatius de diferents sectors de la societat, honestos i progressistes”. Una candidatura “perquè eixa Dénia imparable no es detinga. Perquè a ganes, idees i feina, no ens guanya ningú”.

Aquests són els seus noms i posicions en la cadidatura:

21. René Miralles

20. Pepa Martín

19. Mike Kosok

18. Chantal Giner

17. Salva Bertomeu

16. Pepa Reyes

15. Juan Pablo Uribe

14. Ana Ceballo

13. Miguel Ángel Martínez

12. Amanda Navarro

11. Juan Sapena

10. Raquel Martín

9. Pepe Domenech

8. Marta Gascó

7. Raul García de la Reina

6. Melani Ivars

5. Javier Scotto

4. Sandra Gertrúdix

3. Paco Roselló

2. M. Josep Ripoll

1. Vicent Grimalt

La flamant llista per als comicis de maig està integrada per veterans de la política municipal, com alguns dels regidors i regidores de l’actual equip de govern (M. Josep Ripoll, Paco Roselló, Sandra Gertrúdix, Javier Scotto, Melani Ivars, Raúl García de la Reina, Pepe Doménech i Juan Sapena); militants del Partit Socialista de Dénia (Ana Ceballo, Juan Pablo Uribe, Pepa Reyes, Salva Betomeu, Chantal Giner, Mike Kosok i Pepa Martí); i les noves incorporacions: Marta Gascó, Raquel Martín, Amanda Navarro, Miguel Ángel Martínez i René Miralles, persones alienes al partit “a les que he convidat a col·laborar amb el nostre projecte de futur per a la ciutat perquè són persones que s’estimen Dénia des del cor, implicades en la vida social, festera i associativa, i que han participat en les reunions sectorials de les quals ha nascut el nou programa de govern”.

El secretari general i candidat també ha tingut unes paraules d’agraïment per a Maite Pérez, Óscar Mengual i Elisabet Cardona, també regidors en la legislatura actual, però que han decidit no formar part de la nova llista.

Un nou programa electoral “honest, realista i ambiciós”

L’assemblea extraordinària també ha aprovat per unanimitat les línies generals del programa electoral per a les municipals. Aquesta mateixa setmana s’elevarà a l’executiva del partit el document final per a la seua ratificació.

Vicent Grimalt ha destacat de la proposta programàtica que es tracta d’un projecte “honest, realista i ambiciós”, que beu de la filosofia del full de ruta amb què en 2015 el govern socialista va començar a transformar Dénia.

“Nosaltres no volem inventar la pòlvora, no governem a colp de titular, ni fem campanya venent fum amb promeses de dubtosa viabillitat”, ha insistit el candidat a l’Alcaldia de Dénia.

El programa 2023-2027 “dona continuïtat a eixe projecte coherent i transformador” que, per exemple, ha dotat la ciutat de més espais per a les persones, “parcs, places i carrers que ara es passegen i es gaudeixen”; on la participació ciutadana és “real, palpable i mesurable” i es solucionen problemes històrics “amb el nou contracte de neteja, 2.500 places d’aparcament públic i gratuït, un planejament urbanístic de futur i amb trellat, etc”.

Però el nou programa també incorpora les idees de la ciutadania que s’han arreplegat en les reunions sectorials, “perquè eixa ha sigut sempre la nostra millor carta: escoltar i fer nostres les inquietuds i necessitats dels veïns i veïnes de Dénia”.

Grimalt ha recordat que els prop de 9 milions d’euros dels fons europeus Next Generation confirmats per a Dénia permetran executar les actuacions més ambicioses, com el Bosc de Diana, “el gran pulmó verd de la ciutat”, o l’aulari per a implantar el Grau de Ciències Gastronòmiques.

En definitiva, ha finalitzat el candidat, “es tracta d’un programa que tornarà a captivar la ciutadania, que garanteix un bon futur a la ciutat, recull les mancances que hem detectat i continua dotant Dénia de bones infraestructures i serveis, sense deixar de treballar en grans projectes, en promoció, en creació d’ocupació, etc”.

El programa de govern del PSPV-PSOE de Dénia per a les eleccions municipals de maig del 2023 es farà public la proxima setmana, després de l’aprovació per l’executiva del partit.

Pujar