elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Els tallers “Educant en present” de la regidoria de Prevenció d’Addiccions tanquen amb un “balanç positiu”

Els tallers “Educant en present” de la regidoria de Prevenció d’Addiccions tanquen amb un “balanç positiu”
  MÉS FOTOS
  Els tallers “Educant en present” de la regidoria de Prevenció d’Addiccions tanquen amb un “balanç positiu” - (foto 2)

  La UPCCA (Unitat de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives) de la regidoria de Prevenció d’Addiccions dona per finalitzada la setena edició dels tallers “Educant en present” destacant l’assistència i el gran interés del públic.

  Els dies 21 i 28 de setembre van tindre lloc dos xarrades orientades als pares, docents i joves que versaven sobre l’adolescència. L’organització destaca la bona acollida que ha tingut la iniciativa, amb 74 assistents comptabilitzats.

  La primera jornada, la del dimecres 21, amb el títol “Enfortint l’autoestima del nostres fills i filles i la comunicació familiar”, va servir als assistents per a aprendre formes de comunicació i apropament per reforçar les relacions entre adults i joves i augmentar l’autoestima dels adolescents.

  Mentre que la segona, emplaçada el dimecres 28, estava enfocada a la relació dels joves amb les xarxes socials. “Acompanyant en el bon ús de les TIC: mòbil, PC, videojocs i xarxes socials” va ser una sessió destinada a donar les eines per evitar conductes addictives i problemes derivats de la presència de la joventut al món digital.

  Més informació, formació i reflexió en l’Escola de pares i mares

  Per a aquelles persones que continuen interessades en temes relacionats amb la infància i l’adolescència, la UPCCA té previst desenvolupar a gener i febrer 2023 la vint-i-tresena edició de l’Escola de mares i pares “Creixent juntes i junts... Tot un repte!!!”.

  Per formalitzar la inscripció cal telefonar al 628 076 449 o escriure un correu electrònic a upccadenia@ayto-denia.es o al perfil de Facebook o Instagram de la UPCCA (@upccadenia).

  Pujar