elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Solta de tortugues a Dénia per a celebrar el Dia Mundial dels Oceans

Solta de tortugues a Dénia per a celebrar el Dia Mundial dels Oceans
  MÉS FOTOS
  Solta de tortugues a Dénia per a celebrar el Dia Mundial dels Oceans - (foto 2)
  Solta de tortugues a Dénia per a celebrar el Dia Mundial dels Oceans - (foto 3)
  Solta de tortugues a Dénia per a celebrar el Dia Mundial dels Oceans - (foto 4)
  Solta de tortugues a Dénia per a celebrar el Dia Mundial dels Oceans - (foto 5)
  Solta de tortugues a Dénia per a celebrar el Dia Mundial dels Oceans - (foto 6)
  Solta de tortugues a Dénia per a celebrar el Dia Mundial dels Oceans - (foto 7)

  Amb motiu de la celebració hui, 8 de juny, del Dia Mundial dels Oceans, el Servei Ambiental Marí i de Pesca de l’Ajuntament de Dénia i l’equip educatiu de l’Oceanogràfic han organitzat una jornada de solta de tortugues i activitats de conscienciació en la platja Punta del Raset.

  Hi ha participat alumnat dels col·legis Alfa&Omega i Montgó i membres de la Confraria de Pescadors de Dénia. Els dos centres educatius convidats a l’activitat de hui han estat premiats pels projectes que els seus alumnes han realitzat este curs escolar sobre el canvi climàtic i els ODS.

  Durant el matí els xiquets i xiquetes han presenciat la solta de tres tortugues que es trobaven en recuperació a El Arca del Mar, ja que havien sigut víctimes de la pesca accidental i la ingesta de plàstics. De les tres tortugues, dues han estat apadrinades per les escoles, i la tercera, pel Pòsit de Dénia. Cada grup a triat un nom per a la tortuga que ha apadrinat: Oceanix és l’escollit pel col·legi Montgó; Alfa el de l’Alfa&Omega i Lotán el seleccionat per la Confraria de Pescadors.

  La regidora de Transició Ecològica, Maite Pérez Conejero, ha donat la benvinguda als participants i, seguidament, personal de l’Oceanogràfic els ha impartit una xarrada sobre les tortugues marines i la preservació del medi marí.

  Pujar