elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

S’obrin les inscripcions per a les jornades formatives MVP per potenciar el talent dels adolescents

    L’Ajuntament de Dénia, de la mà de la UPCCA (Unitat de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives), llança unes sessions formatives gratuïtes per a professors, entrenadors, mares i pares. L’objectiu és adquirir les eines necessàries per desenvolupar el talent dels adolescents. El Model MVP Mindset, nascut de la col·laboració entre l'Associació MVP Institute i la Diputació d’Alacant, promou els microhàbits per millorar el benestar del joves i la comunicació amb els adolescents.

    Els ponents experts en camps com l'esport, l'educació, la psicologia i el coaching Andrés Iborra (tècnic d’Esports de la Diputació d’Alacant i coach de fortaleses GALLUP), Federico Carreres (doctor en Ciències de l’esport i professor en la Universitat d’Alacant), José M. Valcárcel (Consultor y coach de fortaleses GALLUP), María Cabrera (psicòloga de la Salut i l’Esport), María Jesús Saenz (economista y tècnica especialista superior en PRL), Teresa Amérigo (professora en la Agència Espanyola de Protecció de la Salut en l’Esport AEPSAD) i Vigela Lloret (coach professional i economista) parlaran de gestió emocional y de l’apropament als joves. La finalitat és que les relaciones entre adults i adolescents milloren mitjançant l’educació emocional. Es busca potenciar les capacitats dels adolescents, però també ensenyar als adults a dialogar comprensivament mantenint la calma en situacions d’estrés en el tracte amb joves.

    El curs tindrà lloc els dies 3, 10, 17 i 24 d’octubre a Artístics, partida de Madriguers, 7. Consistirà en 4 sessions presencials (una per setmana) de 2 hores (de 16:00 a 18:00 h). La inscripció es realitzarà online en el següent enllaç: https://forms.gle/4dwbJR2SUtmj3Wai8.

    Pujar