elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’Ajuntament de Dénia rep a l’alumnat de l‘Institut Descartes de Tours que farà pràctiques a la ciutat

L’Ajuntament de Dénia rep a l’alumnat de l‘Institut Descartes de Tours que farà pràctiques a la ciutat

    L’alcalde de Dénia, Vicent Grimalt, i el regidor de Cultura i Relacions Internacionals, Raúl García de la Reina, han rebut als i les alumnes del segon cicle d’estudis de l’Institut Descartes de Tours, a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Dénia.

    Els cinc joves francesos realitzaran pràctiques a Dénia durant les últimes dues setmanes de juny, dins d’una iniciativa que es va celebrar per primera vegada amb empreses de la ciutat l’any passat. Enguany, els establiments, empreses i associacions col·laboradores que acolliran als i les estudiants seran Esports Base, AEHTMA, Auto Christian, Els Magazinos i Melicatesen.

    La iniciativa es troba dins d’una sèrie d’activitats de col·laboració entre Dénia, com Ciutat Creativa de la Gastronomia de la Unesco, i la ciutat francesa de Tours. Ambdues ciutats ja han posat en marxa iniciatives vinculades al medi ambient (com la campanya d’arreplegada de burilles i conscienciació mediambiental sobre les deixalles que acaben a la mar), el col·lectiu LGBTIQ+ (compartint directrius sobre bones pràctiques per a fomentar la diversitat i el respecte) i la gastronomia (amb la presència de Dénia amb un estand a la Fira Gastronòmica de Tours el passat mes de maig). Tant Dénia com Tours formen part del projecte finançat per la Unió Europea PART-HER de la ‘Xarxa europea per a una valorització participativa i ciutadana del patrimoni cultural'.

    Pujar