elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’Ajuntament de Dénia habilita una pàgina web per a la consulta del cens electoral

L’Ajuntament de Dénia habilita una pàgina web per a la consulta del cens electoral
L’Ajuntament de Dénia habilita una pàgina web per a la consulta del cens electoral

    Amb la mira ficada en les eleccions generals del pròxim 23 de juliol, s’ha habilitat un espai web on es poden consultar les dades del cens electoral. Introduint el NIF al buscador, la persona sol·licitant podrà saber quina és la seua mesa electoral i si ha sortit com a vocal o president/a, titular o substitut/a en el sorteig de meses electorales.

    Dades de les eleccions generals del 23 de juliol de 2023

    En aquest procés electoral a Corts Generals només poden votar les persones espanyoles majors d’edat inscrites en el cens electoral, tan residents a Espanya com en l’estranger. Així, a Dénia, el 23 de juliol pròxim podran votar, segons dades del cens electoral, un total de 29.801 persones: 28.073 residents a Espanya i 1.728 amb residència permanent a l’estranger. Al terme municipal s’hi instal·laran 49 meses electorals: 46 a Dénia, 2 a la Xara i una a Jesús Pobre.

    Hi haurà a Dénia tres col·legis electorals –els ubicats en la residència de Santa Llúcia, l’hospital de la Pedrera i al Centre de Salut de Joan Fuster- on, seguint les mesures Covid, els membres de les meses electorals i apoderats hauran de portar mascareta durant tota la jornada i les persones que vagen a votar se l’hauran de posar mentre romanguen en el recinte. L’ajuntament facilitarà les mascaretes a l’entrada dels col·legis. Així mateix, s’ha recordat que el col·legi electoral de l’estació d’FGV (passeig Saladar, 126) ha passat al teatre-auditori del Centre Social (c. Calderón, 4, porta esquerra), a causa de la posada en marxa del servei de TRAM Dénia-Alacant.

    Pujar