elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’Ajuntament de Dénia aprova una modificació de crèdits de 3 milions d’euros per a fer front a diferents despeses

    El ple de la Corporació ha aprovat hui, amb els vots a favor de PSPV i Compromís, l’abstenció de Gent de Dénia i PP i el vot en contra de VOX una modificació de crèdits per import de 3.058.871,35 euros. Esta modificació pressupostària, la tercera de l’exercici 2023, es du a terme per a fer front a partides de despeses que s’han incrementat, així com a necessitats que no es poden ajornar per a l’exercici següent.

    Entre les despeses a cobrir figuren el pagament de sentències judicials, l’adquisició de material per a diversos departaments municipals, els modificats de contractes d’obra, la contractació de personal en la residència o en el departament de Turisme i la segona fase de la instal·lació d’hidrants al Montgó.

    En la sessió extraordinària de hui també s’ha aprovat la designació de representants de la Corporació en òrgans i organismes col·legiats, amb els vots a favor del PSPV i Compromís, l’abstenció de PP i Gent de Dénia i el vot en contra de VOX. A més s’ha donat compte de la designació de representants dels grups polítics en òrgans col·legiats.

    Pujar