elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’Ajuntament de Dénia aprova les bases per a la concessió d’ajudes per a l’escolarització d’alumnes de 0 a 2 anys

  • La sol·licitud es podrà presentar entre el 18 i el 29 de setembre

La Junta de Govern va aprovar ahir, 23 d’agost, les bases per a la concessió d’ajudes per a sufragar les despeses d’escolarització en el primer cicle d’infantil (de 0 a 2 anys) pel curs 2022/2023.

Amb un pressupost màxim de 80.000 euros, es concediran ajudes de 300 euros per fill o filla. Per a optar a la concessió de les ajudes s’haurà de tindre en compte que la persona sol·licitant (pare, mare o tutor/a legal) estiga empadronada en Dénia i que l’alumne o alumna estiga matriculada a una escola de Dénia, la Xara o Jesús Pobre, entre altres requisits.

L’objectiu, segons s’indica a les mateixes bases, és afavorir la conciliació de la vida laboral i familiar; a més, s’afirma que l’educació en aquesta etapa és un dret i constitueix el moment en el qual es creen les bases intel·lectuals i de socialització, aportant als xiquets i xiquetes hàbits saludables i bones conductes.

Les sol·licituds es presentaran de forma presencial a l’OAC o telemàticament a través de la seu electrònica de l’Ajuntament de Dénia (https://oac.denia.es/es/index.aspx). Una volta baremades les sol·licituds, les llistes provisionals es faran públiques i les famílies disposaran de 10 dies per a presentar al·legacions.

Pujar