elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Els instituts de Dénia empraran música de joves de la localitat per a anunciar els canvis de classe

Els instituts de Dénia empraran música de joves de la localitat per a anunciar els canvis de classe
  MÉS FOTOS
  Els instituts de Dénia empraran música de joves de la localitat per a anunciar els canvis de classe - (foto 2)
  Els instituts de Dénia empraran música de joves de la localitat per a anunciar els canvis de classe - (foto 3)
  Els instituts de Dénia empraran música de joves de la localitat per a anunciar els canvis de classe - (foto 4)

  Amb la finalitat de difondre el treball artístic de joves deniers, els centres d’educació secundària de Dénia anunciaran els canvis de classe i l’inici de l’esplai amb cançons compostes, produïdes i interpretades per joves de la localitat durant les pròximes dues setmanes.

  L’alumnat podrà gaudir de dues cançons. Per un costat, tenim el tema Dénia Jove rap, compost i interpretat pel raper de Dénia Ygr03007. Yeray, a més de la seua activitat artística i com organitzador d’esdeveniments de música alternativa, és un dels monitors de Dénia Jove, el programa d’Oci Saludable que es porta a terme cada dissabte a la vesprada en l’edifici de Joventut (ronda de les Muralles, 42). D’altra banda, tenim un grup de joves participants del taller de rap organitzat per Joventut el passat mes de març. El producte del seu treball en aquesta activitat és Obrint les ales, una cançó que van produir, compondre i enregistrar en les sessions de l’activitat.

  Per altra banda, al col·legi Maristes es treballaran les cançons en les sessions de tutoria amb l’alumnat de secundària i als centres Scientia, Alfa y Omega i el CIPF Dénia s’escoltaran als Patis Actius, un programa que pretén acostar el Centre d’Informació Juvenil als patis dels centres amb estands on s’ubicaran dinamitzadors juvenils per a proporcionar informació.

  Pujar