elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Dénia presenta la nova secció ‘Dénia Convention Bureau’ per a la promoció de la ciutat com a destinació de congressos i convencions

Dénia presenta la nova secció ‘Dénia Convention Bureau’ per a la promoció de la ciutat com a destinació de congressos i convencions
  MÉS FOTOS
  Dénia presenta la nova secció ‘Dénia Convention Bureau’ per a la promoció de la ciutat com a destinació de congressos i convencions - (foto 2)

  L’alcalde de Dénia i regidor de Turisme, Vicent Grimalt, ha presentat al sector empresarial de la ciutat la nova secció posada en marxa al departament de Turisme amb la finalitat de desenvolupar el turisme MICE –reunions, congressos i convencions-.

  El Dénia Convention Bureau és una secció dins de Turisme Dénia encarregada de coordinar, desenvolupar i promocionar el turisme de congressos i reunions, assessorant a empreses i associacions sobre les característiques de la ciutat com Destinació MICE. És a dir, posicionar Dénia com un candidat apte per a la recepció d’aquesta mena d’esdeveniments.

  Dénia es va adherir a la Spain Convention Bureau, xarxa de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) especialitzada en el segment MICE, al mes de juny, incorporant-se així a una llista de 63 destinacions turístiques espanyoles, tals com Barcelona, Santander o Jaén, que treballen en la seua promoció com a destinacions de reunions, congressos, simposis i convencions. La intenció és augmentar l’atractiu dels desplaçaments d’oci i treball a la ciutat més enllà del ‘sol i platja’.

  Un dels principals objectius que s’impulsaran des de Turisme amb l’oficina Dénia Convention Bureau és la desestacionalització del turisme. Des de l’organització es pensa en Dénia com una destinació idònia per a este tipus de celebracions per la seua ubicació geogràfica –prop de dos aeroports internacionals-, les bones condicions climàtiques i l’àmplia oferta d’activitats de turisme actiu, nàutic i de naturalesa, combinades amb una prestigiosa gastronomia. De fet, destaquen que ja es van començar les labors de promoció nacional i internacional de la ciutat a la Fira IBTM celebrada a Barcelona a principis de desembre.

  Pujar