elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Dénia és guardonada amb el tercer premi SICTED a millor destinació turística

  L’àrea de Turisme de l’Ajuntament de Dénia ha estat premiada pel Sistema Integral de Qualitat Turística Espanyola en Destinacions (SICTED) en la categoria de millor destinació.
   
  El SICTED és un programa dins de la Secretaria d’Estat de Turisme que compta amb el suport de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP), el qual busca fer les destinacions turístiques espanyoles més competitives. Anualment, el SICTED entrega uns premis de qualitat turística amb huit categories, entre les quals es troben, per exemple, millor actuació sostenible, servei turístic SICTED més competitiu o millor equip gestor SICTED.
   
  Enguany, Dénia ha estat premiada amb el tercer premi en la categoria de millor destinació, junt amb Màlaga (segon premi) i Santiago de Compostel·la (primer premi). Des de l’organització d’aquesta tretzena edició destaquen “el compromís de l’Ens Gestor en favor de la competitivitat dels serveis turístics i de la destinació en general”. A més, s’ha tingut en compte el respecte pel projecte SICTED de desenvolupament dels serveis turístics per atorgat els guardons.
   
  Dénia es va adherir a la xarxa de municipis SICTED en 2014. Actualment, prop de 100 empreses de serveis públiques i privades de Dénia es troben adscrites al sistema.

  Pujar