elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Continua en agost la campanya estival del Mercat Municipal de Dénia

Continua en agost la campanya estival del Mercat Municipal de Dénia - (foto 1)

    Demà dissabte 3 d’agost continua la campanya estival del Mercat Municipal que promociona les fruites i verdures de temporada amb la col·laboració de Postres Gelart.

    Demà s'oferirà al públic la possibilitat de comprar la fruita i verdura que preferisca en les parades del mercat i els mestres artesans de Gelart li elaboraran al moment un gelat amb estos ingredients. El dissabte 17 d’agost, el cuiner Bruno Ruiz protagonitzarà un showcooking en el qual crearà unes postres de raïm moscatell, en col·laboració amb Mara Bañó, propietària del celler Els Freses. Els divendres 9 i 23 d’agost es dedicaran a la venda de granissats naturals i el gelat “Mercat Municipal”.

    L'horari d'aquestes activitats de la campanya és de 10 a 13.30 hores. Aquesta acció dinamitzadora té, a més, un caràcter solidari, ja que tot alló recaptat en la venda de gelats i granissats es destinarà a l'associació Ludai, que gestiona el centre d'atenció primerenca i desenvolupament infantil i atén famílies i xiquets amb problemes en el desenvolupament.

    Pujar