elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Comencen les reunions de barri a Dénia

  • En les trobades amb els regidors i regidores es podran presentar també propostes per als Pressupostos Participatius 2023

Les reunions de barri, en què els veïns i veïnes poden exposar als regidors sobre queixes i suggeriments per a millorar el barri, comencen nova temporada hui dilluns, 2 d'octubre, amb el següent calendari per a aquest primer mes de reunions:

Dilluns 2 d'octubre Baix la Mar Marta Gascó
Dimarts 3 d'octubre Montgó Raúl García de la Reina
Dimarts 3 d'octubre Les Rotes Rafa Carrió
Dimarts 3 d'octubre Port-Centre Javier Scotto
Dimarts 3 d'octubre Saladar Valen Alcalá
Dimecres 4 d'octubre Darrere del Castell M. José García
Dimecres 4 d'octubre Roques Paco Roselló
Dijous 5 d'octubre Les Marines Sandra Gertrúdix
Dijous 5 d'octubre París-Camp Roig Pepe Domènech
Dimarts 10 d'octubre Faroleta-Diana Melani Ivars
Dimarts 10 d'octubre Oest-Campaments M. Josep Ripoll

Els llocs de reunió es mantenen i són la Casa de la Cultura, l'Espai de Participació de les Portelles, el Centre Social i les instal·lacions de Joventut, a la ronda de les Muralles, 42.

Engunay totes les trobades s’avancen a les 19 h, a petició dels participants, cada barri tindrà el seu propi dia (sense reunions conjuntes) i a més s’estableix un orde del dia per a les reunions, amb un primer apartat d’informació general amb especial incidència en les convocatòries d’ajudes o processos participatius que hi haja oberts cada mes, un altre apartat per a parlar de les obres i actuacions en marxa a la ciutat i un torn final de preguntes i suggeriments dels assistents.

Una altra novetat és que el regidor o regidora de cada barri farà una eixida pels carrers de la seua zona abans de la trobada de cada mes per a veure in situ les necessitats i qüestions susceptibles de millora que després es tractaran a la reunió.

Oberta la fase de presentació d'idees als Pressupostos Participatius

Pel que fa al primer punt, la informació sobre processos participatius oberts, a les reunions d'octubre s'insistirà en la presentació de propostes per als Pressupostos Participatius 2023, que hui mateix s'han obert. El termini per a presentar idees de millora de la ciutat s’allargarà fins al 29 d’octubre.

La presentació d'idees es pot fer a través del web participadenia.es, a l'App Denia, escrivint un correu a pciutadana@ayto-denia.es, o presencialment en les reunions de barri d'octubre o acudint a l'Espai de Participació de Les Portelles (c. Del Pare Pere, 17).

Transcorreguda aquesta primera fase, personal tècnic de l'ajuntament estudiarà durant el mes de novembre la viabilitat de les propostes presentades i les que siguen seleccionades es sotmetran al vot de la ciutadania entre l'1 i el 20 de desembre del 2023.

Pujar