elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les classes comencen hui als centres educatius de Dénia, la Xara i Jesús Pobre amb més alumnat matriculat que el curs anterior

  El curs 2022/2023 ha començat oficialment hui a la Comunitat Valenciana, el primer després de tres anys sense les restriccions imposades per la pandèmia.

  Hui han tornat a les aules a Dénia, la Xara i Jesús Pobre 3.555 xiquets i xiquetes d’infantil i primària i 1.800 estudiants de secundària dels centres públics, concertats i privat. Xifres que suposen un augment de 211 escolars més matriculats que en el curs passat. El major increment ha estat en les matriculacions d’infantil i primària, que pugen en 183. En secundària s’han registrat 28 altes més d’alumnat.

  Ajudes a l’escolarització 0-3 anys

  D’una altra banda, la regidora d’Educació, Melani Ivars, ha anunciat que el termini per a sol·licitar l’ajuda que atorga l’ajuntament per a l’escolarització de 0-3 anys comença el 19 de setembre.

  El model de sol·licitud així com la sol·licitud de cita prèvia, en cas que algú la precise, es poden descarregar ja en la seu electrònica de l’Ajuntament de Dénia, a l’enllaç següent https://oac.denia.es/va/tramits/tramit.aspx?id=140

  Pujar