elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Centre Social acull la primera edició de la jornada ‘Èxits Compartits’ de l’EJE en Dénia

El Centre Social acull la primera edició de la jornada ‘Èxits Compartits’ de l’EJE en Dénia
  MÉS FOTOS
  El Centre Social acull la primera edició de la jornada ‘Èxits Compartits’ de l’EJE en Dénia - (foto 2)
  El Centre Social acull la primera edició de la jornada ‘Èxits Compartits’ de l’EJE en Dénia - (foto 3)

  L’Escola de Joves Emprenedors, en col·laboració amb la Regidoria de Joventut, ha organitzat la primera edició d’‘Èxits Compartits’ en Dénia, una iniciativa gratuïta per a l’alumnat de quart de l’ESO que pretén incentivar l’esperit emprenedor dels joves.

  L’alumnat de Dénia ha pogut gaudir del testimoni d’emprenedors com el director general de Vicky Foods, Rafael Juan; el cofundador d’Sprinter, Silvestre Segarra; el director d’Expansió d’Ale Hop, Darío Grimalt; el productor i fundador d’Inefable Producciones, Amín Fernández, o la fundadora de DECedario, Diana Arias.

  ‘Èxits Compartits’ pretén fomentar la mentalitat emprenedora entre els joves, proporcionant-los exemples inspiradors de persones resilients en diferents sectors de la indústria. L'esdeveniment busca motivar als estudiants a perseguir els seus somnis i desenvolupar habilitats emprenedores que els siguen útils en el seu futur professional. Els membres de l’EJE han col·laborat de forma voluntària en l’organització de l’esdeveniment.

  La jornada s’ha tancat amb l’actuació de ball i música a càrrec d’Amín Fernández i Iván Aledo, membres d’Inefable Producciones.

  Pujar