elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Més de 3.000 persones gaudeixen de la nova oferta de visites guiades al castell i els museus de Dénia durant l’estiu

Més de 3.000 persones gaudeixen de la nova oferta de visites guiades al castell i els museus de Dénia durant l’estiu
  MÉS FOTOS
  Més de 3.000 persones gaudeixen de la nova oferta de visites guiades al castell i els museus de Dénia durant l’estiu - (foto 2)
  Més de 3.000 persones gaudeixen de la nova oferta de visites guiades al castell i els museus de Dénia durant l’estiu - (foto 3)

  Entre l’1 de juliol i el 15 de setembre s’ha desenvolupat la tradicional campanya estival Visiteu el castell de nit, que ha oferit, de dilluns a diumenge, la possibilitat de passejar per l’interior del monument fins a les 00.00 hores, així com visitar el Museu Arqueològic fins a les 22 hores.

  Dins d’esta campanya, l’Àrea d’Arqueologia i Museus ha inclòs dues activitats novedoses que han rebut una excel·lent resposta per part del públic.

  D’una banda, s’ha oferit l’opció d’efectuar una visita guiada basada en un recorregut diacrònic que ha permés conéixer la fortalesa en el transcurs del temps, amb una aproximació a la cultura material d’aquest període tan ample, mitjançant l’anàlisi de cinc peces príncep del Museu Arqueològic de la Ciutat de Dénia.

  L’Àrea d’Arqueologia i Museus ha desenvolupat, així mateix, una oferta nova de visites guiades als museus de la ciutat, amb l’objectiu d’apropar la ciutadania al coneixement del nostre patrimoni mitjançant les distintes propostes museogràfiques amb què comptem: Museu Arqueològic, Museu de la Mar i Museu dels Joguets de Dénia.

  Aquesta programació s’ha desenvolupat del 12 de juliol al 15 de setembre, de dimarts a dissabte, tant en llengua valenciana com en castellà.

  Els resultats han estat plenament satisfactoris, atés que en aquest període, més de 2.000 persones han fet ús del recorregut diacrònic pel castell i més d’un miliar ha participat en les visites guiades a les instal·lacions museogràfiques.

  Pujar