elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
AGAFADA VACA CULLERA

VÍDEO | Segona i aparatosa agafada aquesta setmana en els 'bous al carrer' de Cullera

Segona i aparatosa agafada aquesta setmana en els 'bous al carrer' de Cullera
Segona i aparatosa agafada aquesta setmana en els 'bous al carrer' de Cullera
  • Aquesta mateixa setmana una dona ja va tindre un esglai en les festes que s'estan celebrant en la localitat de la Ribera Baixa

Segona agafada en la mateixa setmana en els Festes Majors de Cullera.

Els fets han ocorregut aquest matí de diumenge durant la celebració de l'entrada de vaques de la ramaderia de Vicent Benavent de Quatretonda.

Poc després de les 13.00 començava l'acte taurí quan un home ha sigut envestit per una vaquilla i que l'ha arrossegat uns metres i durant uns segons damunt de l'animal.

El astado l'ha empresa contra l'home i una vegada ha caigut en el sòl davant d'uns barrots l'ha corneado repetitivament.
Els aficionats taurins allí presents han pogut ajudar a la víctima per a traure-ho del recinte.

L'esglai ha esglaiat als presents en el recinte, que abarrotaven la plaça situada en el Barri del Raval de Sant Agustí de la localitat de la Ribera Baixa.

Aquesta mateixa setmana una dona ja va tindre un esglai en les festes que s'estan celebrant en el municipi, tal i com explicàrem a elperiodic.com.

La solta de vaques és l'últim acte dels 'bous al carrer' que es celebren en una setmana repleta d'esdeveniments festius a Cullera i que acaben hui diumenge 14 d'abril.

Pujar