elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

VÍDEO | Una dona cau a l'aigua i queda atrapada pel corrent en el port de Cullera

Una dona cau a l'aigua i queda atrapada pel corrent en el port de Cullera
Una dona cau a l'aigua i queda atrapada pel corrent en el port de Cullera
  • Dos agents de la Guàrdia Civil es van llançar per ella i van evitar que s'ofegara

MÉS FOTOS
VÍDEO | Una dona cau a l'aigua i queda atrapada pel corrent en el port de Cullera - (foto 2)
VÍDEO | Una dona cau a l'aigua i queda atrapada pel corrent en el port de Cullera - (foto 3)
VÍDEO | Una dona cau a l'aigua i queda atrapada pel corrent en el port de Cullera - (foto 4)

Dos efectius de la Guàrdia Civil de València van auxiliar en la localitat de Cullera el passat 29 d'octubre de 2022 a una dona que s'havia precipitat a l'aigua des del port i estava ofegant-se.

Sobre les 16.00 hores, els agents van rebre l'avís que una dona havia caigut a l'aigua i que era incapaç d'eixir d'ella a causa del corrent. Als pocs minuts, els agents es van personar en el lloc i van localitzar a una dona que s'estava afonant en l'aigua, incapaç de mantenir-se a flotació.

Els dos agents de la patrulla es van llançar a l'aigua per a socórrer-la. Malgrat que a causa de l'estat d'aclaparament i la desorientació produïda per la caiguda van fer que la víctima no col·laborara, van aconseguir traure-la a flotació.

Finalment, gràcies a l'ajuda d'una embarcació pròxima, els agents van aconseguir sobreposar-se a la situació i van pujar a la víctima a la nau. Immediatament els serveis sanitaris, que es trobaven ja en el lloc dels fets, van traslladar a la dona a un hospital pròxim per al seu examen.

Pujar