elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

VÍDEO | Batalla campal a Cullera: acaben a 'cadires volant' i tirant testos des dels edificis

Batalla campal a Cullera: acaben a 'cadires volant' i tirant testos des dels edificis
Batalla campal a Cullera: acaben a 'cadires volant' i tirant testos des dels edificis
  • Els veïns, atònits, gravaven la dantesca escena des dels balcons

Els carrers de Cullera es van convertir en el més semblant a un escenari de pel·lícula aquest dissabte a la nit. Els veïns del carrer Cabanyal no ixien de la seua sorpresa a causa de la batalla campal que es va armar entre dos grups de joves que van acabar a cadira net.

Van volar ampolles, trossos de fusta, cadires i fins i tot testos a la baralla que es va produir al costat d'un dels principals carrers que fa al passeig a Cullera platja. En un dels vídeos s'observa com algú llança un test des d'un edifici i cau a sobre del peu d'una xica.

En aquest vídeo, per cert, se sent com els veïns que graven durant més de sis minuts es queixen de l'absència de policia malgrat haver telefonat per denunciar el que estava passant. Les imatges també mostren com un dels joves es dedica a buidar una paperera per trobar objectes per poder llançar l'altre grup.

Des de la Guàrdia Civil no han pogut facilitar més informació i elperiodic.com està esperant declaracions per part de la Policia Local, que va arribar al final dels enfrontaments, quan pràcticament els dos grups estaven ja dispersos.

Els veïns de Cullera han aprofitat aquest vídeo per manifestar el seu enuig per l'absència de seguretat a la zona. “On és la policia quan se la necessita? Ah si, a la rotonda de Carrefour i al Pont de Ferro parant als que ens prendrem alguna cosa”, comenten.

Pujar