elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
INCENDI CULLERA

Rescaten una nonagenària i el seu fill en un violent incendi a Cullera

Rescaten una nonagenària i el seu fill en un violent incendi a Cullera
  • Les flames es van iniciar a la cuina i van generar una perillosa quantitat de fum

Greu incendi aquesta nit a Cullera que ha despertat els veïns del carrer Verge dels Desemparats de la localitat. Dues persones van haver de ser rescatades, una nonagenària que era al dormitori de la planta baixa i el seu fill. La dona ha estat traslladada a l'hospital de la Ribera per inhalació de fum.

L'incendi es va declarar cap a la una a la cuina de la planta baixa, segons han informat els bombers del Consorci Provincial de València, i van generar gran quantitat de fum. Els bombers van haver de rescatar dues persones, una dona nonagenària que era al dormitori de la planta baixa, i el seu fill, que havia aconseguit refugiar-se en una terrassa de la primera planta.

La dona va ser rescatada en primer lloc, i posteriorment, un cop extingit i ventilat l'incendi i no hi havia perill, els bombers van rescatar l'home de la terrassa. Les dues persones presentaven un estat prou bo, i van ser revisades pels serveis sanitaris, confirmen aquestes mateixes fonts. La dona, de 94 anys, va ser finalment traslladada a l'hospital de la Ribera per inhalació de fum.

Pujar