elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Posen a la venda per Internet més de 60 peces històriques i religioses robades a Cullera valorades en 200.000 euros

Posen a la venda per Internet més de 60 peces històriques i religioses robades a Cullera valorades en 200.000 euros
  • La Guàrdia Civil ha detingut a tres persones relacionades amb aquest cas

L'operació va començar després de la denúncia d'un robatori en un habitatge de Cullera. El denunciant, que era el germà d'un sacerdot propietari de la casa, va posar en coneixement dels agents que havien robat de l'habitatge diversos objectes religiosos valorats en més de 200.000 euros.

Fruit de les investigacions, els agents van descobrir que diverses peces del robatori estaven a la venda en una coneguda plataforma d'Internet dedicada a la compra i venda d'objectes.

Gràcies a les perquisicions de la Guàrdia Civil de València, es va aconseguir identificar als autors del robatori. El passat dia 10 de març els agents van realitzar 2 registres domiciliaris en la localitat de Cullera trobant més de 60 peces de caràcter històric i religiós. La majoria d'objectes pertanyien al robatori denunciat i els altres, els propietaris no van justificar la seua legal procedència. Pel que, actualment, s'està investigant el seu origen.

Finalment, aquest mateix dia la Guàrdia Civil de València va procedir a la detenció de 3 homes de 19, 48 i 51 anys, de nacionalitat espanyola, per robatori amb força en les coses en el la localitat de Cullera.

Les diligències han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 4 de Sueca.

Pujar