elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Medusa Sunbeach Festival: Artistes, dates i curiositats

Medusa Sunbeach Festival: Artistes, dates i curiositats
  • Cullera es prepara per a acollir un dels esdeveniments musicals més importants del panorama valencià

El Medusa Sunbeach Festival torna a Cullera del 10 al 15 d'agost, cinc dies de música i diversió a la platja d'aquesta localitat valenciana en una de les cites estiuenques festivaleras més importants del panorama valencià.

Afrojack, Steve Aoki, Timmy Trumpet, Wade, Carl Coix, Marco Carola, Michael Bibi i Paco Osuna, i molts més, es pujaran als escenaris per a animar al públic a moure l'esquelet.

Medusa Sunbeach Festival està preparat per a oferir el major espectacle festivalero en el qual han sabut conjuminar als millors DJs i artistes de tota mena d'estil musical com el indie, hip hop, rap, trap i molts altres.

Artistes confirmats

Entre els artistes destaca Afrojack, Steve Aoki, Timmy Trumpet, Wade, Carl Coix, Marco Carola, Michael Bibi i Paco Osuna, però també Quintino, Ben Sims, Cali i El Dandee, Danny Romero, Habiteu, Omar Montes, Angerfist o Tha Watcher.

Aquest és el cartell complet:


Cinc escenaris

Els artistes es dividiran en 5 escenaris amb temàtiques totalment diferents que van des de el EDM, passant per el tecno o el remember.

Els escenaris són Mainstaige, Underground by Resonance, Live Area, Hardcore & Hardstyle by Bombbass i Remembermania.

Enguany, Medusa Sunbeach Festival espera batre tots els rècords d'assistència per a consolidar-se com el festival de música més gran dins del panorama nacional.

Entrades i abonaments

El Medusa Sunbeach Festival compta amb un abonament general que inclou els dies 12,13 i 14 d'agost, el suplement d'acampada que permet l'accés al càmping entre el 10 i 15 d'agost, el abonament general plus que ofereix una zona d'acreditació independent, WC premium, carril d'accés independent i entrada a les festes del Medusa Beach Club o el abonament premium, que permet l'accés a l'esdeveniment en zones VIP.

Pujar