elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Mayor convocarà un concurs d’idees per a la remodelació integral del passeig marítim

Mayor convocarà un concurs d’idees per a la remodelació integral del passeig marítim
  • El candidat a revalidar l'alcaldia posa en valor el treball conjunt amb el sector per a fer de l'excel·lència, la bandera turística de Cullera

MÉS FOTOS
Mayor convocarà un concurs d’idees per a la remodelació integral del passeig marítim - (foto 2)
Mayor convocarà un concurs d’idees per a la remodelació integral del passeig marítim - (foto 3)

La pròxima legislatura serà la que veurà iniciar-se el projecte de renovació integral i modernització del passeig marítim de Cullera. Per a això, tal com ha anunciat el candidat a la reelecció, Jordi Mayor, es convocarà un concurs d'idees.

‘Es tracta d'una intervenció fonamental, necessària per a continuar consolidant la ciutat com una destinació turística moderna i sostenible, referent tant a escala nacional com a internacional’, ha manifestat Mayor.

L'actual alcalde de Cullera s'ha pronunciat en aquests termes durant l'acte públic que ha tingut lloc aquesta vesprada en el barri de Sant Antoni. Allí, Mayor ha explicat un altre dels grans projectes que es durà a terme a partir del pròxim mes de setembre: la reurbanització del carrer Caminàs, l'artèria que uneix el centre de Cullera amb la mar, que es convertirà en un bulevard a la platja.

Aquesta intervenció permetrà guanyar espai per als vianants amb voreres més àmplies, continuant així amb la política desenvolupada per Jordi Mayor i el seu equip de govern en els últims anys per a recuperar l'espai públic en favor de les persones. El projecte compta amb un pressupost total d'1.600.000 €.

Mayor ha avançat també l'obertura d'una Biblioteca Pública en el barri així com la conversió en zona de vianants dels carrers comercials.

Aprofitant la seua presència en el barri turístic per antonomàsia, l'alcalde de Cullera ha fet balanç de la seua política turística. “Hui dia hem aconseguit les xifres d'ocupació més elevades de la història. Unes xifres de rècord que porten darrere molt esforç, treball i compromís per fer de Cullera una destinació turística consolidada que aposta per la màxima qualitat’, ha subratllat Mayor.

En aquest sentit, el líder socialista ha posat en valor el treball realitzat al costat del sector per a fer de l'excel·lència la bandera turística.

Finalment, Mayor ha apel·lat a la mobilització necessària per a guanyar els pròxims comicis. ‘Volem que totes i tots els veïns de Cullera òmpliguen d'esperança i il·lusió les urnes el pròxim 28 de maig perquè la nostra ciutat continue guanyant’

 

Pujar