elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Jutge de Sueca suspén el judici de l'agressió sexual en grup en una platja de Cullera

El Jutge de Sueca suspén el judici de l'agressió sexual en grup en una platja de Cullera
  • Serà un altre Jutjat qui el porte posat que ja havia obert diligències prèvies amb anterioritat pels mateixos fets

El titular del Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 2 de Sueca ha suspés el judici per la presumpta agressió sexual en grup a una dona comesa en una platja de Cullera. Segons ha pogut saber elperiodic.com, el titular d'aquest jutjat s'ha inhibit de la causa en favor del Jutjat de Primera Instància i Instrucció 1 de Sueca, perquè aquest òrgan ja havia obert diligències prèvies amb anterioritat pels mateixos fets.

Això significa, el termes jurídics, que el judici no se suspén sinó que el titular ha remés directament el procediment al Tribunal que considera competent, en aquest cas al de Primera Instància i Instrucció 1 de Sueca, després de tindre coneixement de la denúncia interposada per la víctima.

Els cinc homes van ser detinguts per un presumpte abús sexual a una dona a la platja naturista del Mareny de Sant Llorenç, en la localitat de Cullera (València). Els fets, segons va informar l'institut armat en un comunicat, es van produir el passat 15 de juny quan la víctima, una dona de la localitat valenciana de Sueca, es trobava a la platja gaudint del seu temps lliure. Els detinguts van ser posats en llibertat per la Guàrdia Civil el mateix dia de la seua detenció.  

La Guàrdia Civil els ha citat per a comparéixer aquest dilluns en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció 2 de Sueca, com acusats en un judici immediat per delicte lleu. Així, el titular d'aquest jutjat ha acordat suspendre el judici i s'ha inhibit de la causa en favor del Jutjat de Primera Instància i Instrucció 1 de Sueca, perquè aquest òrgan ja havia obert diligències prèvies amb anterioritat pels mateixos fets, per un presumpte delicte contra la llibertat sexual, després de tindre coneixement de la denúncia interposada per la víctima.   El Jutjat de Primera Instància i Instrucció 1 de Sueca haurà de practicar ara quantes diligències considere oportunes en llaures a l'esclariment dels fets denunciats.

Pujar