elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
ROBATORI CULLERA

Investiguen a les 'germanes d'or' després de robar joies de gran valor a ancianes de Cullera

Investiguen a les 'germanes d'or' després de robar joies de gran valor a ancianes de Cullera
  • Una d'elles exercia labors de neteja i, aprofitant la confiança d'esta, sostreia les seues joies

La Guàrdia Civil de València investiga a dos dones pel robatori de joies sostretes per valor de 6000 euros per a la seua posterior venda.

L'Operació ‘DUCARJO’ va començar amb la interposició de diverses denúncies per la sostracció de diverses peces de joies d'or de l'interior d'un habitatge. En un dels robatoris no s'havia produït cap mena de forçament. Una altra de les denúncies era per l'extraviament d'una polsera d'or, motius pels quals es comença amb la investigació per a la recuperació dels efectes.

Després de diverses perquisicions, els agents van aconseguir determinar que en l'habitatge de la primera perjudicada . La perjudicada va tardar algun temps a adonar-se pel fet que no les utilitzava de manera habitual i les tenia guardades en un joier.

Després del registre practicat en el domicili de la investigada, els agents aconseguixen localitzar i recuperar part de les joies sostretes que encara no havien sigut venudes a un establiment de compravenda d'or i ja han sigut retornades a la seua propietària.

Respecte a la denúncia per l'extraviament de la polsera en via pública, una dona la troba i s'apropia d'ella, venent-la en un local de compravenda d'or.

La investigació de les dos germanes té lloc a la fi del passat mes de gener en la localitat de Cullera (València). Tenen 48 i 49 anys i són de nacionalitat espanyola. Se li atribuïx un delicte de furt i un altre d'apropiació indeguda.

Les diligències han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 3 de Sueca (València).

 

Pujar