elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Guàrdia Civil investiga la salvatge baralla a Cullera on van volar cadires i testos

La Guàrdia Civil investiga la salvatge baralla a Cullera on van volar cadires i testos
  • En un dels vídeos s'observa com algú llença un test des d'un edifici i cau sobre el peu d'una xica

Videos
Batalla campal a Cullera: acaben a 'cadires volant' i tirant testos des dels edificis
Batalla campal a Cullera: acaben a 'cadires volant' i tirant testos des dels edificis

La Guàrdia Civil ha obert una investigació per aclarir els greus incidents que van tenir lloc dissabte a la nit a Cullera, on els seus carrers es van convertir en el més semblant a un escenari de pel·lícula aquest dissabte a la nit. Els veïns del carrer Cabanyal no ixien de la seua sorpresa a causa de la batalla campal que es va armar entre dos grups de joves que van acabar a cadira net.

Van volar ampolles, trossos de fusta, cadires i fins i tot testos en la baralla que es va produir al costat d'un dels principals carrers que fa al passeig a Cullera platja. En un dels vídeos s'observa com algú llança un test des d'un edifici i cau a sobre del peu d'una xica.

En aquest vídeo, per cert, se sent com els veïns que graven durant més de sis minuts es queixen de l'absència de policia malgrat haver telefonat per denunciar el que estava passant. Les imatges també mostren com un dels joves es dedica a buidar una paperera per trobar objectes per poder llançar a l'altre grup.

Des de la Guàrdia Civil han confirmat a elperiodic.com que estan investigant els fets encara que no donen detalls sobre els investigats o si s'han fet detencions fins ara.

Els veïns de Cullera han aprofitat aquest vídeo per manifestar el seu enuig per l'absència de seguretat a la zona. “On és la policia quan se'l necessita? Ah si, a la rotonda de Carrefour i al Pont de Ferro parant als que ens prendrem alguna cosa”, comenten.

Pujar