elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La gastronomia de Cullera triomfa en Lanzarote

La gastronomia de Cullera triomfa en Lanzarote
  • El ‘Club de Producto Artesanos del Arroz’ i l'Associació d'Hostaleria de Cullera han participat aquest cap de setmana en el Festival Enogastronómico Saborea Lanzarote

MÉS FOTOS
La gastronomia de Cullera triomfa en Lanzarote - (foto 2)
La gastronomia de Cullera triomfa en Lanzarote - (foto 3)
La gastronomia de Cullera triomfa en Lanzarote - (foto 4)
La gastronomia de Cullera triomfa en Lanzarote - (foto 5)

Nou triomf de la gastronomia de Cullera. En aquesta ocasió, en Lanzarote. La ciutat ha participat de la mà del ‘Club de Producto Artesanos del Arroz’ i l’Associació d’Hostaleria, en la dècima edició del ‘Festival Enogastronómico Saborea Lanzarote’ que s’ha celebrat aquest cap de setmana en Villa de Tequise, a l’illa de l'arxipèlag canari.

El president del ‘Club Artesanos del Arroz’, José Palacios, ha afirmat que la la participació de la localitat en aquesta edició ha proporcionat «un excel·lent impacte entre les persones assistents, tant a nivell professional com de destinació turística i gastronòmica» .

Durant el festival, s’han repartit 3.000 racions d’arrossos. Els xefs Ramón Palomo del restaurant Picanterra, Vicente Nácher, del restaurant Ulises Piga i també José Palacios, del restaurant Las Terrazas del Mare Nostrum, han cuinat arròs de verdures i vegetals de temporada; paella de ‘cochino’ negre canari amb bolets i napicol, i arròs del senyoret, entre altres receptes.

A més d’aquesta promoció gastronòmica, tant el ‘Club de Artesanos del Arroz’ com l’Associació d’Hostaleria de Cullera han tingut l'oportunitat de conéixer futurs proveïdors i clients de les diferents illes de l'arxipèlag canari, a més enfortir les relacions amb la presidenta de Saborea Espanya, Susi Díaz, amb el president d'Hostaleria d'España, José Luis Inzue i amb representants de la resta de ciutats adherides a la marca gastronòmica Saborea Espanya.

Full de ruta de promoció turística

Cullera encenta l’última setmana de la seua campanya de promoció turística de l’any 2023 amb la participació en una nova edició de la fira internacional ‘The Global Meetings & Incentives Exhibition’ (IBTM), que es realitza a Barcelona del 28 al 30 de novembre.

L’objectiu de la localitat en aquesta fira és potenciar el turisme MICE per tal de continuar desestacionalizant la seua l’oferta turística.

Pujar