elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Detingut després de robar un rellotge de 4.000 euros i ferir a la víctima en el Club Nàutic de Cullera

Detingut després de robar un rellotge de 4.000 euros i ferir a la víctima en el Club Nàutic de Cullera
  • Els agents continuen amb la cerca d'una segona persona implicada en els fets

La Guàrdia Civil de València en col·laboració amb Mossos d’Esquadra han detingut a un home de 35 anys i nacionalitat cubana per un delicte de robatori amb violència d'un rellotge valorat en 4.000 euros. A més, continua en cerca una dona veneçolana de 28 anys per la seua participació en els fets.

La investigació va començar quan un ciutadà va interposar una denúncia en la qual relatava que un home havia forcejat amb ell, arribant-li a produir lesions, per a sostraure-li una cadena d'or i un rellotge. Durant la fugida, l'agressor va deixar caure la cadena, que va ser recuperada pel seu legítim propietari.

Realitzades gestions per a esclarir els fets, es va poder comprovar que els fets van ser realitzats per dues persones i que eren també els responsables d'un robatori en interior de vehicle a la comarca de la Safor.

Finalment van ser identificats gràcies a la col·laboració amb els Mossos d'Esquadra de Vilanova i la Geltrú, on va ser detingut l'home, de 35 anys i nacionalitat espanyola, després de cometre a més un delicte contra la seguretat viària. En el vehicle es va poder recuperar un efecte sostret en el robatori perpetrat a la Safor.

El detingut es troba actualment a la presó i la Guàrdia Civil continua les gestions per a procedir a la detenció d'una dona de 28 anys i nacionalitat veneçolana per la seua participació en aquests mateixos fets.

Les diligències han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 2 dels de Sueca.

En la investigació i els operatius han participat agents de la Guàrdia Civil de Cullera i d'Oliva-Gandia, a més de components dels Mossos d'Esquadra de Vilanova i la Geltrú (Barcelona).

Pujar