elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La cultura no s’atura

La cultura no s’atura

    Mentre les comissions falleres de Cullera esperen amb impaciència poder celebrar la festa de les Falles amb total seguretat, les activitats culturals continuen endavant amb el concurs de llibrets.

    Ajornades les Falles 2021, amb la major part d’actes, activitats i concursos esportius i culturals, la Junta Local Fallera ha decidit convocar el XXV Concurs de Llibrets Fallers de Cullera, un concurs on any rere any les comissions falleres de la ciutat mostren l’alt nivell dels seus llibrets. A més, també s’han convocat tots els premis relacionats en l’àmbit del llibret faller, com són el Concurs de Portades, el Premi al Millor Article de Llibret i el Premi Cullerot al Millor Poema Satíric inclòs en un llibret de falla.

    Tot i haver sigut un any sense Falles, cinc han sigut les comissions que s’han presentat a aquests concursos (Taüt, Raval de Sant Agustí, El Canet, Rei en Jaume I i Xúquer), demostrant així el seu compromís per la cultura i la llengua. A més, també optaran als premis convocats per la Generalitat per a la promoció de l’ús del valencià. El veredicte, si la situació de crisi sanitària ho permet, es farà públic el pròxim mes de setembre.

     

    Pujar