elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Cullera relaxa les restriccions contra el *COVID-19 després de contindre la propagació del virus les últimes dues setmanes

Cullera relaxa les restriccions contra el *COVID-19 després de contindre la propagació del virus les últimes dues setmanes
  • El consistori ha reobert parcs, jardins i instal·lacions esportives però manté la limitació d'aforament en els espais municipals

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Cullera reunida hui 30 de novembre de 2020 a les 12.00 hores a la Casa Consistorial i davant les actuals circumstàncies relatives a la pandèmia de la Covid-19 i davant la reducció substancial dels contagis al municipi de Cullera en les dos últimes setmanes, ha decidit prorrogar i prendre noves mesures preventives extraordinàries que estaran vigents durant el període d’una setmana a contar des de hui:

1. Reobrir el Centre Municipal d’Esports i reprendre totes les activitats guiades que allí es desenvolupen a partir del proper dimecres 2 de desembre.

2. Reobrir els parcs i jardins de la ciutat a partir de demà dimarts 1 de desembre.

3. Continuar amb la desinfecció de carrers a càrrec dels serveis municipals i amb la col·laboració del col·lectiu de llauradors de la ciutat. S’avisa a la població que la maquinària de desinfecció dels llauradors actuarà als distints barris del municipi cada dilluns i dijous de la setmana a partir de les 22.00 hores. Preguem a la ciutadania no eixir al carrer, si no és estrictament necessari, quan s’estan duent a terme estos treballs. Al mateix temps es procedirà setmanalment a la nebulització dels espais municipals.

4. Mantindre la reducció al 50 % l’aforament dels espais per a la celebració d’activitats esportives, competicions federades i activitats culturals (inclou activitats musicals) que es porten a terme amb públic.

5. Mantindre la reducció al 50 % l’aforament de la Biblioteca Municipal, dels Museus Municipals, de la Casa de la Cultura i de la Casa de l’Ensenyança.

6. Mantindre les mesures d’ampliació de l’espai disponible del Mercat Ambulant i la distància entre parades per a evitar possibles aglomeracions.

7. Mantindre la suspensió de les autoritzacions d’ús d’espais municipals, a excepció de terrasses, contenidors d’obra i altres anàlegs, sempre que no resulten incompatibles amb la finalitat d’este decret.

8. Mantindre la vigilància per part de la Policia Local per al compliment de les mesures de prevenció sanitària.

Pujar