elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Cullera rehabilita el carrer Cervantes

Cullera rehabilita el carrer Cervantes
  • L’ajuntament invertix 150.000 en esta actuació per a modernitzar una de les eixides del centre urbà

MÉS FOTOS
Cullera rehabilita el carrer Cervantes - (foto 2)
Cullera rehabilita el carrer Cervantes - (foto 3)

L’obra pública seguix sumant actuacions a Cullera. Entre les nombroses accions que porta a terme l’ajuntament de la ciutat es troba la rehabilitació del carrer Cervantes i el tram inicial del carrer València, una de les principals vies d’eixida del centre urbà.

El consistori invertix 150.000 euros en esta intervenció que servirà per a  modernitzar les infraestructures, millorar la il·luminació i renovar la imatge de dos dels carrers més emblemàtics i transitats.

Les obres són paral·leles a les que es desenrotllen a hores d’ara en el passeig Doctor Alemany, la rambla de Sant Isidre i l’avinguda Germán Sapiña. Un conjunt d’actuacions que pretenen transformar el centre de la ciutat per fer-lo més habitable, sostenible i verd amb un major protagonisme dels vianants.

L’alcalde, Jordi Mayor, i el regidor de Serveis Exteriors, Salva Tortajada, han visitat hui la zona.

Mayor ha destacat que són dos carrers molt transitats que presentaven unes voreres  estretes i existien moltes queixes ciutadanes al respecte. Ara, estes s’ampliaran per facilitar la circulació de persones. «Serà més amable», ha declarat.

D’altre costat, l’alcalde ha posat de relleu que es plantaran més arbres, «una de les nostres grans prioritats en totes les intervencions urbanístiques que hem fet a la ciutat».

De la mateixa forma, Mayor assegura que el soroll que ara patixen els veïns amb el trànsit de vehicles es vorà reduït.

Tortajada, per la seua banda, ha assenyalat que a partir d’ara «els carrers Cervantes i València semblaran més un carrer, ja que tenien el traçat d’una carretera».

A més a més, en opinió de Tortajada, es millorarà la seua il·luminació amb els fanals que abans s’emplaçaven en el passeig Doctor Alemany.

8,5 milions

L’Ajuntament de Cullera aposta per l’obra pública per a reactivar l’economia, contribuir a la creació de llocs de treball i aconseguir espais urbans adequats a les necessitats del segle XXI.

A hores d’ara, el conjunt d’actuacions que es porten a terme arreu del municipi ascendix a una inversió de 8,5 milions d’euros.

Pujar