elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Cullera obri el termini per obtenir una beca de transport universitari

  • L’Ajuntament obri demà la convocatòria per sol·licitar les ajudes al transport del curs 2020/2021

L’Ajuntament de Cullera ha tornat a posar en marxa el programa d’ajudes per al transport d’estudiants que realitzen els seus estudis fora de la ciutat. Unes beques que obrin el seu termini demà 25 de maig i que es podran sol·licitar fins al 21 de juny

Estes estan destinades a finançar el transport d’estudiants que estiguen realitzant estudis oficials en centres educatius del territori espanyol. Per poder accedir-hi cal tindre entre 16 i 30 anys, estar inscrit en el padró d’habitants almenys un any i fer estudis oficials i presencials fora de Cullera i dins del territori espanyol.

Per tant, són objecte d’esta beca els estudis universitaris, no universitaris i ensenyances artístiques superiors com Música, Dansa, Art Dramàtic, Disseny i Arts Plàstiques. Sempre i quan no es troben entre les ofertes educatives dels centres docents existents a Cullera. La resta de les bases es poden consultar en https://cullera.sedipualba.es/tablondeanuncios/anuncio.aspx?id=28539.

Amb este programa d’ajudes “invertim 60.000 euros per ajudar a la gent jove a que es forme, que puga eixir de Cullera amb seguretat i acompanyar-los en el seu procés educatiu”, segons ha explicat el regidor de Joventut, Àlex Morales.

Una dotació amb la que “esperem cobrir el 100% de la demanda” i que “en anteriors edicions ha arribat a més de 400 alumnes de la nostra ciutat”, afig Morales.

Les sol·licituds s’han de presentar a través de la Seu Electrònica:  https://cullera.sedipualba.es/segex/tramite.aspx?idtramite=13379.

Pujar