elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Cullera invertix mig milió d'euros en la renovació del pavelló cobert

Cullera invertix mig milió d'euros en la renovació del pavelló cobert
  • L'ajuntament modernitza infraestructures i construïx altres noves de caràcter capdavanter

MÉS FOTOS
Cullera invertix mig milió d'euros en la renovació del pavelló cobert - (foto 2)
Cullera invertix mig milió d'euros en la renovació del pavelló cobert - (foto 3)
Cullera invertix mig milió d'euros en la renovació del pavelló cobert - (foto 4)
Cullera invertix mig milió d'euros en la renovació del pavelló cobert - (foto 5)
Cullera invertix mig milió d'euros en la renovació del pavelló cobert - (foto 6)
Cullera invertix mig milió d'euros en la renovació del pavelló cobert - (foto 7)
Cullera invertix mig milió d'euros en la renovació del pavelló cobert - (foto 8)

Cullera ha invertit mig milió d'euros en la renovació del pavelló cobert. Es tracta del major esforç inversor en esta infraestructura mai dut a terme pel consistori des de la seua construcció fa ja més de 30 anys.

Així ho ha expressat hui l'alcalde de la localitat, Jordi Mayor, durant la visita a la finalització dels treballs de reforma dels vestuaris. És una de les últimes intervencions que s'han efectuat dins del pla municipal de millora d'estes instal·lacions esportives.

«Des de l'equip de govern hem apostat per millorar la qualitat de vida de les persones amb una inversió forta en matèria d'infraestructures esportives com mai abans s'havia fet a Cullera», ha manifestat Mayor.

«No solament hem procedit a renovar les ja existents, moltes de les quals ens les trobàrem en un estat precari com este pavelló quan entràrem a governar, sinó que també hem creat o finalitzat unes altres que són ja un referent com el Centre Municipal d’Esports (la piscina)», ha assenyalat l’alcalde.

Mayor ha estat acompanyat pel nou regidor d'Esports del consistori, Ricardo Fenollar.

Intervencions

Entre les nombroses millores dutes a terme, s'ha renovat el paviment de les pistes del pavelló cobert o canviat les graderies. S'ha millorat el paviment de les sales o s'ha canviat la il·luminació led.

En total, les inversions en infraestructures esportives superen els 2,5 milions d’euros esta legislatura. Entre altres, s'ha procedit a la il·luminació del Camí de l’Arròs per a optimitzar la seguretat viària d'accés al poliesportiu de la Partideta.

Encara que sens dubte, la inversió estrela ha sigut la finalització del Centre Municipal d’Esports. La moderna piscina coberta de Cullera que s'ha convertit en un centre de referència en la seua categoria en el conjunt de la Comunitat Valenciana.

 

Pujar