elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Cullera informa els veïns sobre els avantatges de la gestió pública de l'hospital

Cullera informa els veïns sobre els avantatges de la gestió pública de l'hospital
  MÉS FOTOS
  Cullera informa els veïns sobre els avantatges de la gestió pública de l'hospital - (foto 2)

  L'Ajuntament de Cullera vol resoldre qualsevol dubte que tinga la ciutadania i lluitar contra la desinformació respecte als efectes que tindrà la reversió en la gestió pública de l'Àrea de Salut de la Ribera, canvi que s'implantarà el pròxim 1 d'abril.

  La xarrada tindrà lloc el dijous 1 de març a les 19 hores en la Casa de la Cultura i reunirà a conferenciants com Isabel González, Directora General de l'Alta Inspecció Sanitària de la Generalitat; Salvador Llopis, Comissionat del Departament de Salut de la Ribera i Maite Cardona, Directora de Serveis Territorials de Sanitat. La llista la completaran l'alcalde de Cullera, Jordi Mayor, i el regidor de Sanitat del consistori cullerenc, Pere Manuel.

  Qüestions com si tindrem els mateixos serveis o com ens afectarà el nou model de gestió seran resoltes en la xarrada 'Què passarà amb l'Hospital de la Ribera?'. A més de tractar dubtes generals, s'aprofundirà en altres aspectes que afecten directament a Cullera com els horaris d'obertura dels consultoris de la platja.

  Esta reversió en la gestió posarà fi a les retallades decretades per la concessionària privada Ribera Salud a les quals sempre s'havia oposat l'Ajuntament de Cullera i que tantes queixes havien provocat en els veïns de la població.

  Conseqüències directes

  El passat 21 de febrer, Mayor es va reunir amb la regidora de la Generalitat, Carmen Montón, per a avaluar els efectes del canvi de gestió de la Ribera. Entre les peticions liderades per l'alcalde i Pere Manuel es va confirmar que Sanitat obrirà tots els consultoris de la platja de Cullera durant el pròxim estiu.

  A més, la Conselleria va declarar la seua voluntat per millorar les instal·lacions sanitàries de Cullera, inclòs el centre de salut de la Diagonal, amb l'objectiu d'optimitzar l'atenció als pacients.

  Un altre dels canvis més importants serà l'ampliació del servei de Rajos X als matins, podent-se oferir així este servei al llarg de tot el dia.

  Pujar